Cookies

Kurser


Træneruddannelse

Badminton Danmark tilbyder uddannelse til trænere på alle niveauer. For mere information om kurser og kursuskalender klik her 

1-2-TRÆNER

Kunne du tænke dig at få idéer til træningsøvelser, viden om trænerrollen, inspiration til opvarmning, redskaber til planlægning træningen?
Dette er centrale emner, som den nye træner har brug for og gør det sjovere og nemmere at være træner. Derfor har Badminton Danmark og Danmarks Idræt-Forbund udviklet et helt nyt hjælpetrænerkursus.
Vi kalder det for 1-2-TRÆNER – for sværere er det faktisk ikke at komme godt i gang som træner.


Kom godt fra start
Kurset 1-2-TRÆNER klæder den nye træner på til at træde ind i rollen som træner både før, under og efter træning. Kurset er opdelt i to moduler varer i alt 2x3 timer:
Modul 1 gør trænerne i stand til at forholde sig til den nye rolle som træner og giver dem input til de overvejelser de kan gøre sig, når målet er at skabe en sjov og udfordrende træning.
Modul 2 fokuserer på badminton. Her får du inspiration til konkrete øvelser og forslag til, hvordan du kan sammensætte træningen.

Så nemt er det
1-2-TRÆNER gør det nemt og hurtigt at komme i gang med ”trænerjobbet” – hvad enten den nye træner er 14, 34 eller 54 år. Kurset er derfor både for de engagerede ungdomsspillere og forældrene på sidelinjen.
De to moduler i kurset kan tages på én dag eller fordeles over to aftener.

Med på farten
Ét er at være på kursus, noget andet er at bruge det lærte bagefter. Derfor får alle deltagere et kursushæfte for hvert modul, så de kan gå hjem og læse mere.
Samtidig har vi udviklet en app med alle træningsøvelser, så det bliver ekstra nemt at overføre de gode idéer fra kurset til træningen. Endelig følger der en opstartspakke med t-shirt, drikkedunk og andre 1-2-TRÆNER gaver med.

Vil I afholde kursus? 
Så kontakt Ulrik Ditlev Jansen, tlf. 43 26 21 39 eller mail:ulja@badminton.dk

Gør det selv 
Som noget nyt er det muligt at afholde kurset i jeres badmintonklub. Med en grundig undervisningsvejledning og masser af erfaringer i rygsækken vil det være muligt for erfarne trænere at stå for kurset.

I får alle materialer tilsendt forud for kurset og booker selv tid og sted. Så bliver det ikke nemmere.

Kredsen hjælpe med at afvikle 1-2 træner

Badminton Nordjylland kan hjælpe med at afvikle 1-2 træner ved at finde en uddannet instruktør der kan afvikle kurset.

Prisen for 1-2 træner ved Badminton Nordjylland er 400,- pr. deltager (6 timers kursus). Der skal min. være 14 deltagere for at kurset kan gennemføres.

Er I interesseret i at afvikle et 1-2 træner kursus i samarbejde med Badminton Nordjylland send mail til: kontor@badmintonnordjylland.dk
 


Boulevarden 34
9000 Aalborg
kontor@badmintonnordjylland.dk

Nyheder

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011